Mintenz minerale make up

Ontdek de kracht van minerale make-up

Een natuurlijke zijdezachte make-up gemaakt van pure mineralen. Door het gebruik van Mintenz minerale poeder foundation krijg je een rustige, zachte en egale huid.

De fijne textuur van de minerale poeder zorgt ervoor dat de foundation van Mintenz licht en luchtig aanvoelt op de huid. De mineralen vermengen (versmelten) zich met de natuurlijke huid oliën waardoor het aanvoelt als een zachte crème. De poriën worden niet afgesloten en de huid kan vrij blijven ademen en zichzelf natuurlijk herstellen.

De 100% natuurlijke minerale foundation van Mintenz wordt ook door de meest gevoelige probleem huid goed verdragen.

A perfect base is everything

Foundation is het belangrijkste onderdeel van je make-up. Alles valt of staat met de juiste kleur keuze.

De juiste kleur foundation zorgt voor een natuurlijke, zachte en egale uitstraling!

Als je niet de goede kleur draagt zal de foundation namelijk altijd onnatuurlijk ogen en zal het effect nooit mooi zijn.
Een te donkere foundation maakt ouder en kan een ‘foute look’ veroorzaken doordat het er vies en vlekkerig uitziet. Een te lichte foundation maakt dat je er bleek of flets uitziet.

Bent u nieuwsgierig welke kleur foundation mooi bij uw huid staat? Of wilt u ervaren wat de Mintenz foudation voor uw huid kan doen? Maak dan een vrijblijvende afspraak in de salon voor een kleuradvies.