Over de salon

 

Bij mij ben je aan het juiste adres voor: Schoonheid, Huidverbetering en Anti-aging.

Anti-aging is een term die vandaag de dag niet meer weg te denken is. Het verwijst naar het tegengaan van het verouderingsproces van de huid. Huidveroudering uit zich in verschillende huidproblemen zoals, rimpers. kraaienpootjes, vlekjes , een droge of slappe huid.

In samenwerking met cosmeticamerk Deynique heb ik mij volledig gespecialiseerd in de ouder wordende huid. Bij mij geen losse behandelingen maar een volledig huidverzorgingstraject met producten voor thuisgebruik. Op deze manier halen we het beste uit je huid.

We starten altijd met een uitgebreide huidanalyse / intakegesprek. De eerste behandeling is altijd de bio facelifting. 

De BIO Facelifting is een  ontgiftende en liftende behandeling die werkt op de lymfebanen in het gezicht en hals. Talg, dode huidcellen, slakken en andere afvalstoffen van de stofwisseling blokkeren de cel aanvoer en maken de huid minder mooi. Een BIO Facelift activeert de dieptereiniging van het huidweefsel, bevordert de energiestroom tussen de onderlinge cellen en verstevigt de huid. Het direct zichtbare resultaat is verbluffend: het huidbeeld wordt fijner, gladder en steviger.

Waarom een BioFacelifting:

  • Direct liftend effect
  • Werkt preventief tegen lijntjes en rimpels
  • Maakt de huid schoon tot in de onderlaag, ideaal bij Acne, of eczeem/uitslag
  • Totale huidverbetering, egaler, frisser en steviger
  • Activeert de lymfestroom, vermindert direct vochtophoping onder de ogen
  • Stimuleert de natuurlijke vochtbalans
  • Verwijdert dode huidcellen en overtollig talg
  • Stimuleert de doorbloeding van de huid

 

Voordat je jezelf in het diepe gooit heb je misschien wel eerst behoefte aan een goed advies en kennismakingsbehandeling. Ik nodig je dan ook uit om hiervoor een afspraak te maken in de salon zodat ik precies kan uitleggen hoe we je huid zo mooi mogelijk kunnen houden.

Ik adviseer en informeer u graag over de behandelingen en tal van andere “huidzaken”

Ik verheug mij op uw komst in de salon……..

Natasja Brands